Pingvin B Vs. Hamlet

Hamlet vann matchen med 24-0 mot Pingvin B. Som vanligt hade pingvin ett nästan nytt lag jämfört med förra matchen och 80% gick vilse i Helsingör innan matchen…

Matchen var jämn men för många tappade bollar och onödiga straffar gjorde att matchen vägde över till Hamlet fördel. 7-0 i halvtid. Andra halvlek blev många skador och byten vilket medför lite omförflyttning i laget.  Men en väl genomförd match!

Publicerad i Okategoriserade

500 seniormatcher

Idag gjorde Patric Ljungdahl sin 500:de seniormatch för Pingvin vilket lagkamraterna naturligtvis uppmärksammade! 

Matchen förlorades tyvärr med 24-0 men en riktig krigarinsatd av alla idag!!!

Publicerad i Okategoriserade

Bronsmatch

Pingvins damlag är i skrivande stund i bussen på väg upp till Norrköping för att spela om bronset i Rugbyallsvenskan. Klockan 12 imorgon står Enköping RK som med spelare från Linköping RK (farmarlag till ERK) som motståndare. PRC som spelar sin första 15-mannasäsong på många år har trots att flertalet tjejer aldrig spelat 15-manna tidigare, fått ihop ett riktigt duktigt lag. Vi önskar tjejerna lycka till.
Morgondagens lag:
Nellie Jönsson
Maria Malmgren
Emma Eklund
Miranda Miller
Maja Andersson
Maja Nieminen
Therese Johansson
Nellie Svensson
Frida Nilsson
Minna Ahlström
Elise Berndtson
Sanna Solomon
Hanna Enehov
Felicia Melin
Jasmine Isgren
Klara Andersson
Nora Theander
Maija Oksanen
Cecilia Sjöstrand

Publicerad i Okategoriserade

Stark semifinal av damerna

Pingvins damer föll i semifinalen med flaggan i topp efter en hård, tuff och blöt match. Pingvin tog flera kliv upp från förra matchen och spelade mycket bättre än förra matchen. 12-0 i halvlek och därefter det släppte tjejerna inte in fler poäng. Damlaget offrade sig fullständigt och gav verkligen allt i semifinalkampen. Nu väntar match om 3:e pris nästa vecka.

Publicerad i Okategoriserade

Herrar och damer i Stockholm

Herrarna spelar idag den avgörande finalen mot Stockholm Exiles kl.15. Förlusten på hemmaplan (8-17) sätter så klart press på herrarna, men laget och ledarna vet att de kan spela bättre än förra helgen. Allt kan hända och om alla Pingvinare tar ett kliv uppåt så kan segerns mycket väl hamna i Trelleborg. PRC har slagit Exiles en gång i år, så idag gäller det att alla pusselbitar faller på plats igen.
PRCs damer har en ännu större poängskillnad att försöka ta igen, då Stockholm vann med 36-5 i Trelleborg. Damerna har gjort ordentlig matchanslys och haft bra träning i veckan, så man vet vad som behöver göras. Klockan 12 är det avspark och 80 minuter senare vet vi hur det gick. Vi önskar båda lagen lycka till!

Publicerad i Okategoriserade

PRC jubileumsfest

Pingvin fyller i år 55 år och bjuder in till Jubileumsfest i Parken den 25 november. Alla rugbyvänner är välkomna!

Publicerad i Okategoriserade

Sponsra Pingvin – Näthandla via Sponsorhuset 

Grattis till dig som har Safari & Firefox som webbläsare!Nu har Sponsorhuset lanserat sitt populära plugin Handla Smart för både Safari och Firefox. Med Handla Smart på datorn så påminns du varje gång du besöker en butik som finns med hos Sponsorhuset. Du klickar bara JA – och automatiskt får både du och Pingvin Rugby Club pengar på alla dina köp. Aktivera tillägget här, tipsa gärna fler: www.sponsorhuset.se/pingvinrc/hs

Publicerad i Okategoriserade

Rugby för mammor!


Det var en tapper liten skara som fattade bollen i ikvällens höstväder. Några helt nya på plan men med massor av erfarenhet från sidlinjen och några med ett antal år rugby i ryggen. Lättsam baskunskap som att passa bak och springa framåt avslutades med en touch-match mot Pingvins tävlingssugna u14 lag.

Onsdagar 18-19, Välkomna!

Publicerad i Okategoriserade

Ny beställning av Pingvin hoodies


Då förfrågan blev stor tar vi in lite fler hoodies på beställning. 

Skicka beställning om storlek till ekonomi@pingvin.nu senast tisdag 3/10.

Publicerad i Okategoriserade

Matchen är igång!

rekordpublik!!!!! Kö in på Pilevallen.

Publicerad i Okategoriserade