Pingvin 55 år

Pingvins 55-års jubileumsfest firades igår kväll av 190 Pingvinvänner. Toastmadame Mimmie Linde började med att presentera och tacka Pingvins numera 85-åriga grundare Wolfgang Österling innan alla gemensamt sjöng Pingvinsången så att festen blev officiellt invigd. Hans Hanssons Minnesfond delade ut stipendier till fem tjejer som kämpar om landslagsplatser i både senior 15-manna och 7-manna och F18 7-manna. Samtidigt skänkte Pingvin 5500:- (55 år….) till fonden, som tack för allt Hans ’Ruttan’ Hansson gjort för klubben. Därefter var det dags för Pingvins Framtid att dela ut sitt stipendium till Frida Nilsson som är utomlands och spelar rugby för att bli en ännu bättre rugbyspelare.
Förtjänstnålar delades ut till följande hårt arbetande medlemmar:
Brons: Andy Nilsson, Helen Nilsson, Cecilia Petersson, Lars Johnson
Silver: Daniel Sörensson, Love Nilsson
Guld: Brian Mansell, Lena Persson, Tom Tamanivalu, Mark Stacey, Mikael Eriksson, Britt Westesson
God mat, mycket prat med gamla och nya vänner och mycket dans till livebandet K.R.A.M. gjorde att kvällen blev fantastiskt lyckad. Tack alla i vår stora rugbyfamilj!