Bra insats av Pingvins damer

Efter en mycket tuff och hård match mellan PRCs och VRKs damer stod Vänersborg som slutsegrare med 27-10. Pingvins tjejer som spelar sin första 15-mannasäsong på många år gjorde en stabil insats i denna kämpamatch. Tyvärr lyckades man inte stoppa en av Sveriges bästa spelare, Minonna Nunstedt, som gjorde 4 av motståndarnas 5 försök. PRC höjde sig i andra halvlek och var mycket innanför VRKs 22-meters och krigade och var mycket nära att göra ytterligare poäng. Lite enkla misstag i stridens hetta är inte så mycket att orda om, men däremot att många av Pingvinarna gör sin fösta 15-manna säsong och gör det på detta sätt är verkligen roligt att se. Klungan var stabil och stark och kedjan kom ja framåt när passningarna satt som de skulle. Jag är stolt och glad som tränare idag. Tänk vad detta laget kan göra i framtiden om alla fortsätter som så här.