Elise i Rosslyn Park

Elise Berndtsons debut i Svenska F18 utvecklingslandslag gick väldigt bra. Elise deltog tillsammans med ytterligare elva svenska talanger i världens största skolrugbyturnering, Rosslyn Park 7s School Rugby tournament i London. Utvecklingslaget ‘Swedish girls’ deltog i turneringen för 3:e året i rad. Elise var den yngsta av de svenska spelarna. Laget spelade fyra matcher mot Englands bästa collegelag, varav man förlorade två och vann två. För Pingvins 16-åriga Elise fungerade framförallt anfallsspelet bra och hon lyckades till och med springa igenom det engelska försvaret och göra försök. Försvarsmässigt finns det lite mer att jobba på, men det finns det gott om tid till när man bara är 16 år. Grattis till en bra första internationella turnering Elise! 

Publicerad i Okategoriserade