Avståndstagande

Pga nyheten kring Att en bil kört runt i Malmö med en naziflagga och att man där kan se ett pingvinklistermärke på bilen så vill vi från Pingvins sida gå ut med vårt avståndstagande kring detta. Pingvin tar avstånd och är helt emot rasism, Nazism och kränkande beteende. 

Rugbyn står för helt andra värdegrunder där alla är välkomna och vi har bl.a. Vårt värdeord Tillsammans. Alla som varit hos oss eller spelat rugby vet att så är det. Rugbyn är öppen för alla och skall alltid vara det. Vi har absolut ingenting med dessa vansinnesgrejer att göra.

Styrelsen undersöker också saker för att utreda om det är en medlem eller om det är en gammal bil som tex sålts vidare el andra omständigheter.

Mycket sorgligt att vi skall blandas in i en händelse som denna och beklagar det.

Publicerad i Okategoriserade