På väg mot 2017

Sveriges damlandslagstrupp och Sveriges F18-trupp i 7-mannarugby avslutade idag ett två dagars uppstartsläger inför 2017. Sveriges 7’s damer tog sig i år upp till högsta Europaserien och kommer under 2017 att spela Grand Prix mot de absoluta världslagen, som tex. England, Frankrike,  Spanien, Irland och Ryssland. Från Pingvin har nu följande spelare tagits ut till den ca 30-manna trupp som kommer att kämpa om de 12 platserna i själva landslaget; Felicia Melin, Frida Nilsson, Hanna Enehov, Nora Ahlström och Sanna Solomon. I F-18s utvecklingslandslag har Elise Berndtson jobbat sig till en plats både genom att hon spelat bra med damlaget men framförallt för hennes prestation under USM i slutet av september. Med på bilden är också Britt Westesson som är manager för F18. 

Publicerad i Okategoriserade