Till minne av Hans ”Ruttan” Hansson

Det är med sorg i våra Pingvinhjärtan som vi tagit emot beskedet att vår fd ordförande och därefter utnämnd till hedersledamot på livstid, Hans ”Ruttan” Hansson, förlorat kampen mot sin sjukdom. Hans var en äkta eldsjäl och har gjort otroligt mycket för klubben genom tiderna. Han var ordförande 1978-1987 men har därefter fortsatt att följa klubben under alla år. Ända in i det sista kunde man se honom komma att titta på rugbymatcher på Pilevallen. På Trelleborgs Rugby Festival var det med stolthet i rösten han berättade att en av spelarna i ett av Pingvins ungdomslag var hans barnbarn.
Hans kommer att vara saknad av många och imorgon hedrar vi i PRC honom med en tyst minut precis före avsparken av herrarnas semifinal.
Vila i frid Hans.
Publicerad i Okategoriserade