Touchrugbyturnering – men utan grisfest

touchrugby

Då det visat sig för svårt att få in anmälningar i tid för att ordna en helgrillad gris, utgår denna del av touchturneringen. Vi fokuserar därför istället på det väsentliga – att spela rugby.

Vi träffas som planerat kl. 13:00 för lagindelning/budgivning av ”fria” spelare samt regelgenomgång. Anmälningsavgiften är nu endast 1 st medhavd öl per spelare som går oavkortat till vinstpotten. Grillarna är igång, så medtag vad ni vill grilla. Klubben har även något smått och dött till försäljning.

Baren – ja den är naturligtvis öppen, liksom anmälningsfönstret för fler lag. De senast tillkomna lagen är Andrés och Alfreds taggade lag (saknar namn i skrivande stund) samt Tränarlaget och laget Finnsson från Norra utmarkerna (Gylle).

Finns det fler? Skynda och anmäl!!!!

handtouch