Lärorik helg 

Pingvins damer gick till kvartsfinal efter lördagens gruppspel, vilket innebar ytterligare två hårda matcher. Först mot Saracens från England och därefter Uppsala igen. Båda matcherna förlorades mot två bättre lag. Sammanfattningsvis har helgen varit väldigt lärorik och väldigt rolig. Trots lite besvikelse konstaterade vi att det faktiskt är genom att möta bättre lag som man utvecklas som både spelare och lag. Bilden från vänster övre raden: Karina Simonsson (Fysio), Sanna Solomon, Frida Nilsson, Emma Eklund, Felicia Melin, Elin Andersson, Maja Nieminen, Nora Ahlström, Britt Westesson (tränare), Undre raden: Marcella (the Mamas), Nellie Jönsson, Maja Andersson, Nellie Svensson, Minna Ahlström, Hanna Enehov, Birgitta Fällström, Cecilia Sjöstrand 

Publicerad i Okategoriserade