Andy, Lars & Pantamera

Vi måste åter lyfta fram ett par av klubbens hjältar,  föräldrar till spelare i U18, Andreas ‘Andy’ Nilsson och Lats Johnson som sköter burkinsamlingen åt Pingvin. Ni är helt fantastiska. Tack för ett helt otroligt jobb. Förra veckan fick Kiviks marknad besök av killarna med medhjälpare som kämpade hårt där i två dagar. Se bild. Här är ett utdrag ur Andys senaste rapport: Burknytt! Vi har idag slagit rekord i antal  Pantamera-säckar på en dag Hela 57 säckar! Så vi har 2 x 80 säckars hämtning inom en 3 veckors period och utöver det finns det ytterligare ca 40 säckar som väntar på avhämtning. 

Så alla vi andra som ‘bara’ bidrar med burkar och PETflaskor. Fortsätt med ert stöd, det är guld värt, men utan ovannämnda eldsjälar hade det inte gått. Vi ser fram emot fortsatta rapporter från Andy. 

Publicerad i Okategoriserade