Tuff dag för Pingvins damer

Omgång 2 av Sweden 7’s blev en uppförsbacke för Pingvintjejerna med fyra förluster. Dagens lag bestod av en blandning av erfarna och oerfarna spelare. Ser man ett par år framåt kommer detta att ge damrugbyn i Trelleborg ett rejält lyft med många spelare. Första matchen mot Lugi slutade 15-5 och var bästa resultatet men spelmässigt sämsta matchen. Resterade matcher förlorades med 31-7 (MRC) och 22-12 respektive 24-5 mot Ronneby. I de tre sista släpptes dock försöken in på kanterna och var inte så mycket att göra åt. Däremellan spelade tjejerna upp sig och dagens sista match mot Ronneby var dagens bästa. Vi fick igång eget spel och alla gjorde en helt ok insats. Vi bygger upp gemenskap och laganda utanför planen och lär känna varandra på planen. Nästa helg spelar vi på hemmaplan och tar nya tag. Pingvins försök gjordes av: Frida Nilsson 12 p, Nellie Svensson 10 p och Sanna Solomon 7 p.