Bra seriestart mot stark Trojan

En bra start till säsongen. Matchen hade hög tempo och en hög skill level. Det syntes att vi har jobbat mycket med ball skills under vintern. Mycket snyggt kedjespel och starkt kliniskt klungspel trots att vi saknade ett par förstaledare. Simba ställde upp som hooker och gjorde ett jättebra jobb. Det som var ännu mer imponerande var att han inte fick ett enda gultkort.

Vi fick lite för många straffar mot oss (23) men det får vi jobba på.

Trots 22 plus grader och strålande solsken och lite solbränn från 7-manna i torsdags så gjorde de nya importerna bra ifrån sig. Också värt att nämna var Nati, Mark Malm och Linus Ahlgren som också fick lite speltid mot en mycket stark Trojan. Vi var väldigt nöjda med juniorernas insatts och attityd och hoppas att de fortsätter på den här banen.

Lars T ledde tackle count och laget som kapten på planen och trots att vi var lite ring rostiga så vann vi med mycket snyggt spel med 17 – 36.

Nu skall vi jobba på de svaga punkterna inför Stockholm Exiles matchen på den 28:e maj.

Det var en bra dag och alla var glada på vägen hem.

Cheers

Mark