Årets spelare, årsmöte och supporterlotteridragning

  
Årets spelare 2015: Damsenior-Birgitta Fällström, Herrsenior-Jamesy Campbell, Damjunior-Nora Ahlström, Herrjunior-Erik Mårtensson. Stort grattis till er!  Årsmötet var välbesökt och medlemmarna fick bl.a se Daniel Sörensson väljas som ordförande för ytterligare två år. Lena Persson avtackades som kassör, men vi är glada att meddela att hon fortsätter som ledamot. Ny kassör är Frida Engren som ‘skolats in’ av Lena under förra året då kassören nog får räknas som den viktigaste posten i en förening. Hela den nya styrelsen kommer att finnas uppdaterad på pingvin.nu inom kort. Supporterlotteriets dragning nr.2 blev som följer, vinst från 1-11. Vinnarna underrättas och vi ber att få gratulera och tacka alla som stöttar PRC. Lottnr. 174, 223, 289, 56, 108, 65, 115, 158, 198, 202, 109.