En kanon SM helg!!

image

Pingvins ungdomar är i skrivande stund på väg tillbaka från en luckad SM helg i Enköping med medaljer i bagaget.

U10
En helt underbar rugby helg med Pingvins u-10 dom spelade och tacklade som dom inte hade gjort något annat , stort tack till våra tre lugispelare som spelade med oss . Tack från två jättestolta tränare !!!
/Jimmie , Fini

U12
Laget har gjort en fantastisk turnering. Alla spelare gjorde sitt bästa och kämpade som ett lag. Detta ledde till 5 klara segrar och en otursam förlust. Och även om man inte utser vinnare i den åldersgruppen så är Pingvin U12 ett av turneringens absolut bästa lag. Det måste också tilläggas att i detta lag fans 3 spelare som aldrig spelat en rugbymatch tidigare. ”Mila”, Leah och Benjamin som i lördags gick ut på en rugbyplan för första gången, ni får alla högsta betyg och vi vill hälsa er välkomna till Rugby’n. Som tränare och fd spelar är det en liten trevlig känsla som infinner sig när man får vara del av ett lag som slår Stockholm Exiles och Enköping på samma dag…..

Vill även tacka Ida från LUGI som hjälpte oss med lagledningen under turneringen. Hennes hjälp var en stor del i lagets framgång.
/Lars och Rexall

image

U14 & F14
Vi har glädjen att meddela att U14 tog SM-brons i år. De spelade hårt och rättvist med 6 matcher i seriespelet varav 3 förlorades. Vi placerade oss på 4 plats av 7 lag. Vi fick därefter spela om bronsmatchen och den vann vi. Vi möte Exiles, Spartacus, Enköping, Erikslund,  Vänersborg och Uppsala.

Jag och Tobbe har även glädjen att meddela att våra F14 fick SM-GULD i F14. De möte ett samlingslag som kallas Barbarians och vi vann en match samt förlorade en.

Vi som tränare är stolta över detta U14/F14 lag på 23 spelare.
/Tobbe och Frida och Roger

U16
Efter hårda och intensiva gruppspelsmatcher, där vi gick från klarhet till klarhet, blev det slutligen dags för Finalsöndag!
Vi fick slita och kämpa hårt igenom hela matchen. Men när domaren blåser för fulltid och tavlan visar 15-5 till oss, då är allt bara ren lycka.
Som ledare känner man enorm stolthet över sitt lag, när de går fram och får sitt SM-Guld.
Nu är 9 timmar i en buss söderut inget problem.
Nu ska Guldet hem!!!
/ Ledare och Tränare P16

F18
Även tre Pingvintjejer deltog i PRC/MRC laget som tog SM-brons efter kämpainsatser.