SM-brons

Pingvins damlag tog SM-brons i årets Sweden 7’s. Semifinalen förlorades mot Göteborg, men det var nog den bästa matchen PRC har spelat mot Göteborg när de haft sitt bästa lag på planen. Bronsmatchen spelades mot Vänersborg och här hade Trelleborgarna bollen mesta tiden, men fick även försvara sig hårt när VRK hade bollen. VRK gav inte PRC något gratis utan vi fick slita för varje meter. Slutresultat 15-5 och brons till Pingvin. Undre raden fr.vänster: Britt Westesson (tränare), Therese Nilsson, Frida Nilsson, Kerstin Lövendahl, Andra raden: Martina Mansell, Sara Åkerman, Maja Nieminen, Felicia Melin, Sara Kaminski, Tredje raden: Nora Ahlström, Marina Pedersen, Hanna Enehov, Birgitta Fällström, Sanna Solomon, Minna Ahlström, Överst: Nicki Mansell med dottern Nellie och Tim Schumacher.