Sommaruppehåll – men ändå massor av rugbykul

rugby_player_running_with_ball_fending_beer_label (1)Nu är det sommaruppehåll för de flesta ungdomslagen och herrarna och damerna spelar sina sista serie- och cupmatcher. Men det betyder inte att det är slut med rugbylivet!! Följande saker händer på Pilevallen under sommaren:

Lördag 4 juli kl. 14:00
A- och B laget spelar hemma mot Fredriksberg RK från Köpenhamn. Denna match följs av ytterligare en match mellan Pingvin B och Skåne Old Boys kl 15:30. Sedan är det grill, öl och sång i solen.

Lördag 18 juli kl. 12:00
Öppen träning inför Pingvins touchturnering. Män, kvinnor och barn välkomna -medlemmar liksom som utomstående som vill prova. Fokus blir på touchträning och snygga passar till publikens jubel. Passa på att träna era touchlag inför turneringen!

Lördag 25 juli kl. 9:30 – 18:00
Pingvin Open Touch Tournament. Öppen touchturnering (ingen kontakt, tacklingar m.m.) där Pingvin välkomnar lag från hela Trelleborg. Turneringen spelas mellan kl. 09:30 och 15:00. Finfina priser utlovas!
7-manna matcher mot U16 och U18 lag från Middlesex/Titan Sports från England. Matcherna spelas under hela dagen, med fokus på eftermiddagen. De engelska ungdomarna möter Pingvin samt andra Skånska och danska lag.

Söndag 26 juli
7-manna matcher mot Middlesex/Titan Sports från England. Matcherna fortsätter…..
Training Academy tillsammans med Middlesex/Titan Sports från England.

Lördag 1 augusti kl. 13:00
Femkamp under lustiga former mellan Pingvin RC och HBK.