Skånes idrottsledarstipendier 2015

Jag vill tacka Pingvins styrelse för nomineringen till Skånes idrottsledarstipendium. Jag vill också rikta ett tack till Sparbanksstiftelserna i Skåne och Skåneidrotten för att ni visar uppskattning för oss idrottsledare. Idag fick jag äran att få ett av dessa stipendier. Som ideell ledare är det en stor glädje att få det där lilla extra erkännandet. Idag var det många fantastiska ledarhistorier som berättades på galan i Lund och samtliga var överens om att det viktigaste för alla, både utövare och ledare är att ha roligt. Jag skriver absolut under på det. Jag försöker vara en sådan tränare som jag själv uppskattade under mina aktiva år genom att göra så roliga och omväxlande träningar som möjligt, se både individer och gruppen samt driva på och peppa när det behövs. Om man har kul tillsammans i den sport man utövar och det lag man spelar i så är det något av det bästa man kan göra här i livet. Rugbyn har gett mig så mycket och genom att vara tränare/ledare i klubben ger man tillbaka lite, samtidigt som man fortfarande får vara med i en fantastisk rugbygemenskap.  Alla i Pingvin Rugby Club har del i detta, spelare, tränare, funktionärer, styrelsen, föräldrar ochså klart alla andra rugbyvänner runt om i världen. Ni tillför alla mycket i mitt liv. <3  / Britt

På bilden är det jag och vår kära kassör, Lena Persson, som var med och tog emot klubbens check.

11113691_967944019903350_1890246046960731894_n