Vinnare av Platefinalen

Med fyra segrar och en förlust vann Pingvins damlag till slut en mycket spännande Platefinal mot Vänersborg. Det stod 5-10 till Vänersborg när det var ca en minut kvar, då Pingvin spelade ut bollen till kanten där Kerstin fick fart och tog sig förbi VRK’s försvar och lade ner bollen mitt mellan stolparna. 10-10, men Kerstin satte målsparken också och det stod 12-10 till PRC. Alla vet att i 7-manna rugby kan mycket hända på mycket kort tid, så det blev ett väldigt spännande slut, där Pingvin till sist kunde avgöra efter en fin avspark av Sanna, där bollen studsade upp och snett tillbaka där Nora kom i full fart, fångade bollen och kryssade sig igenom några försvarare och matchen avslutades med ytterligare 7 poäng till Trelleborg. Slutresultat 19-10!! Bra kämpat av alla tjejerna hela helgen ! Stolta Pingvinare (inkl. 4 Hbg Gripen tjejer) är nu på väg hem. Nöjda med fyra vinster, men med en kollapsmatch mot totalvinnarna Göteborg som (som vanligt) var mycket värdiga segrare. Det finns alltså mycket kvar att jobba på, men nu njuter vi av Platevinsten först !                                                 Laget: Nellie Jönsson, Klara Andersson, Kerstin Lövendahl, Elin Rosberg, Sara Kaminski, Madelein Nienkemper, Minna Ahlström, Nora Ahlström, Birgitta Fällström, Sanna Solomon, Hanna Enehov och Cecile Kaminski.                              Poänggörare: Kerstin-43 p, Nora-30 p, Minna-23 p, Hanna-20 p och Sanna-10 p.