Kortbetalningar

Hej alla glada pingvinare.

Vi håller  på närvarande på att undersöka möjligheten med att ta betalt med kort för pingvin. Vi tänkte utvärdera  iZettle som möjlighet. När vi väl kommer i gång så kommer vi att erbjuda att betala saker i baren  och man kommer kommer inte kunna ta ut kontanter (om det hela fungerar bra så kanske vi kommer att införa det  i grillen och inträde längre fram).

Vi i styrelsen antagit att det är något som var intresant för oss som klubb, om ni har några åsikter (positiva eller negativa om det eller andra saker så skicka ett mail till: styrelsen@pingvin.nu)

Vi har redan inhandlat kortläsaren men för att kunna använda den så krävs det en telefon eller kompatibel platta.Vi tänkte att vi kunde fråga medlemmarna i klubben om någon kanske har en telefon eller platta som fungerar som de vill donera eller sälja till ett bra pris innan dess att vi köper in en ny enhet.

En lista över kompatibla enheter hittar ni på: http://help.izettle.com/customer/sv/portal/articles/1084705-smartphones-och-tablets-som-fungerar-med-izettle

Om ni har en kompatibel telefon eller platta som ni vill donera/sälja till en billig peng så kontakta mikael@0hlsson.se

Hoppas på att ni liksom jag ser fram emot ännu ett fantastiskt år för pingvin.

/Micke