F-18 till Unity camp i England

Vi gratulerar Nora Ahlström och Sanna Solomon som blivit uttagna till den svenska 10-manna trupp som inbjudits av Englands RFU till ett gemensamt träningsläger tillsammans med tjejer från F-18-landslagen från Belgien, Holland, Schweiz och Ryssland, kallat Unity camp. ”As part of the Unity Project and Impact Beyond WRWC 2014 Programme, England Rugby are proud to host an international girls training camp.” Engelska förbundet och dess tränare kommer att ha hand om träningen under 4 dagar för att hjälpa till med utvecklingen av spelarna och tränarna i landslagen från de fem länderna. Tjejerna har fått stå för kostnaden av resan själv, men Englands RFU står för boende och mat och det är en stor förmån för Sverige att få deltaga i detta arrangemang. Svenska spelare: Nora Ahlström, Sanna Solomon- Pingvin RC, Felicia Radovan – Ronneby RC, Sara Jacobsson – Malmö RC, Annie Aniés – Göteborg RF, Stina Norss, Kate Fahlén – Sthl Exiles, Irma Sjöberg, Amanda Jaredal – Enköping RK och Sanne Mossberg – Vänersborg. . Nora o Sanna Feb (2)