Summering av helgen

Sverige-Holland damer: 3-10 i en jämn och spännande match som lika gärna kunde slutat med svensk seger. Minna spelade 12:a nästan hela matchen, och fick med beröm godkänt i sin första landskamp.

Sverige-Ukraina slutade 0-45. Alla tre Pingvinare  (Lars, Johan och Andre´) fick speltid och gjorde bra ifrån sig.

Idag kunde tyvärr endast halva 7’s omgången slutföras i Trelleborg pga att regnovädret kom in över sydkusten flera timmar tidigare än väntat, så vid halv två beslöt SRF och domarna att skaderisken blev för stor på den alltmer leriga planen, så turneringen avbröts. Dagens resultat tas med till våren. Pingvins tjejer vann över Ronneby, Lugi och Vänersborg, medan Pingvins killar (som bestod av hälften juniorer) förlorade mot Vänersborg, men vann över Ronneby. Tack till alla som kom och spelade och tack till alla som hjälpte till med grillning och städning osv.

U8 genomförde också en liten miniturnering i Danmark och kom hem våta, men med glada miner och medalj runt halsen.

2014-10-19 (2) Minnas första landskamp 2014-10-18 SE-NL 3-10 (3) U8