SM-slutspel för damerna i Sweden 7’s och seriematch för herrarna

Pingvins damlag åker imorgon norrut för att spela om SM-medaljerna i 7-manna SM i Borås som går av stapeln på lördag och söndag. Damlagets färd hit har gått genom fyra kval och nu är det äntligen dags att göra  upp om medaljerna. Vi har hamnat i en svår grupp med Göteborg och Attila som de största konkurrenterna om att gå vidare till semifinalen. Vi måste vinna minst 2 av 3 matcher under lördagen för att gå vidare till söndagen, så det gäller att alla spelar på topp.

Slutspelet äger rum lördag och söndag den 5:e och 6:e juli i Borås under SM-veckan.
Under lördagen spelas gruppspel på Ryda Sportfält och på söndagen finalspel på Ryavallen där vi kommer kora ett Dam- och ett Herrlag till Svenska Mästare i 7-manna Rugby 2014. SVT sänder semifinalerna och finalerna mellan
klockan 9:30 och 12.00 på söndagen. Semifinalerna kommer att visas på SVT Play, finalerna kommer
även att visas Direkt på SVT.”

Pingvins herrlag möter på lördag Trojan i Norrköping i den sista matchen för vårsäsongen. Vinner man denna går man obesegrade genom serien.