Spartacus-PRC och damlagets 7’s

Idag möter vårt herrlag Spartacus på bortaplan i Göteborg.  Man kan vara säker på att det blir en helt annan match än den på hemmaplan där Spartacus kom med ett decimerat lag. Idag blir det tuffare och vi håller tummarna för att våra killar åker upp med rätt fighting spirit. Lycka till.

PRC’s damlag kommer tillsammans med övriga Skåneklubbar att spela träningsmatcher i Lund imorgon, söndag, mot Svenska och Danska Damrugbylandslaget på Lunds IP från kl.11-ca 15. I det svenska laget kommer Kerstin Lövendahl, Gripenspelare, som i år spelar för Pingvin att vara med. Troligtvis kommer även Frida Nilsson från Pingvin att spela med landslaget då hon är första reserv på hemmaplan inför landslagets kommande matcher. Grattis till er båda !

Publicerad i Okategoriserade