Öresundsserien omgång 2 i Malmö avklarad

20140511_113823

Pingvins ungdomar spelade med stor entusiasm på ett omväxlande blåsig men mestadels soligt, mulet, regnigt Limhamnsfält idag. U16 kämpade bra och vann en match och förlorade en. Våra duktiga U14 tjejerna spelade med Malmö och spelade en oavgjord och en förlust. U12 vann en match,spelade en oavgjord och förlorade en. Samtliga dessa matcher utfördes väl av Pingvinspelarna. Våra outsinliga U10 ställde återigen upp med två lag i serien vilka vann 3 matcher, spelade en oavgjord och förlorade 2. samtliga visade att de lärt sig en hel del nytt och spelade mycket bra.

Pingvins allra minsta – U8 laget – förstärkt av hastigt på platsen raggade småsyskon – spelade även de två tag-matcher mot Malmö med stor förnöjelse och förvirring.

Pingvins ungdomar fortsätter att växa i antal, likaså resultaten.

Bilder från serieomgången trillar in efterhand i albumet ”Öresundsserien 2 i Malmö” i Pingvins galleri under ”Ungdomar/2014”.