Matchen mot Speed 2014-03-01

Första vänskapsmatchen avklarad fast vi kom på andra plats med 4 försök till 2.

Det var en tuff match med hårda tacklingar från både lag. Laget var lite bergränsad eftersom vi bestod av mest klungspelare men vi anpassade oss ganska bra ändå, men Speeds rutinerade backlinje var överlägsna när de fick ut bollen. Lite sköldpadda/hare över det hela. Trots detta gjorde vi ett bra jobb med bra insatts från ett antal spelare, inte minst Boris ”Big Brother” Bulgarian som gjorde lagets två försök. 

Skillnaden mellan konstgräs och dynge syntes och efter 60 minuter var det inte mycket spring i benen kvar på de flesta spelarna.

Mycket positivt och mycket att tänka på för tränarna.

Vi ser fram emot nästa vänskapsmatch match mot Uppsala och möjligtvi Södertälje den 12:e april.