Ny ordförande

Idag valdes Daniel Sörensson till ny ordförande i Pingvin Rugby Club. Styrelsen och klubbens medlemmar hälsar med glädje Daniel välkommen till den hedersamma posten. Daniel har varit aktiv inom Pingvin de senaste 6 åren som ungdomstränare och styrelseledamot. Samtidigt vill styrelsen framföra sitt stora tack till avgående ordförande Per Sjöbeck för hans år såsom ordförande i Pingvin Rugby Club.
På dagens möte delades följande priser ut:
Årets herr: Michael Lynch                                                                                                                                                                                                              Årets junior herr: Andreas Eriksson
Årets dam: Maja Nieminen                                                                                                                                                                                                              Årets F17: Nora Ahlström

Styrelsens hederspris: Mikael Eriksson,                                                                                                                                                                  Ordförandens hederspris: Glenn Holmgren                                                                                                                                                                       Sonessons hederspris: Anna Mansell och Andy Nilsson.

400 A-lagsmatcher herrar: Johan Andersson
100 A-lagsmatcher damer: Minna Ahlström och Therese Nilsson

Tack alla som ställt upp för Pingvin under 2013. Nu blickar vi fram mot 2014 års säsong.

20140125-173223.jpg