U15 Tour

En lite snabb sammanfattning av U15:s Englandstour.

Vi flög från Kastrup till Heathrow och efter ett evigt väntande och letande hittade vi vår buss och chaufför som körde oss upp till Adams Park i High Wycombe för matchen mellan London Wasps och Leicester Tigers Med ansiktsmålning och liveband innan match!

2013-10-27 13.17.45På Måndagen hade Killarna en 1,5 timmes träning med London Wasps tränare på Marlows anläggning.2013-10-28 16.33.28Tisdagen bestod av besök och guidad rundtur på Twickenham. Ett snabbt besök på the Stoop(Harlequins arena) och sen en match mot Maidenhead RFC som spelades på helplan och med 7 manna klungor och Conversions vilket var nytt för våra grabbar men de genomförde matchen med bravur(bara 1 axel ur led). Matchen förlorades men vi vann 3  halvlek!2013-10-29 18.58.41

Onsdagen bestod av Sightseeing kring Windsor Castle och på kvällen var det match och gemensam träning i Marlow. Även här förlorade vi matchen men tog tillbaka hedern inne i klubbhuset! Tyvärr fick vi ytterligare en skada en bruten handled….

Torsdagen var hemresedag för alla trötta men glada resenärer.

En suverän resa med mycket rugby och mycket roligheter att minnas när vintern blåser runt hörnet.

Tack till Marlow RUFC och Maidenhead RFC för deras gästfrihet och hjälp med allt och tack till alla som var med och våra sponsorer!

/Daniel

 

 

Publicerad i Okategoriserade