Rugby hjälper rugby

Pingvins spelare Glenn Holmgren åkte till Filippinerna för att spela en 10-manna rugbyturnering, men  pga den tragiska tyfonen hjälper han nu också till med logistiken från ön som han är på  för att få iväg förnödenheter, såsom mat, vatten och filtar till de drabbade öarna. Vill du hjälpa till ? Skicka ett mail till glennholmgren@hotmail.com så återkommer han med kontouppgifter för direkthjälp från rugbyvänner till andra rugbyvänner, deras familjer och framför allt alla drabbade barn. Glenn åker hem redan på söndag (24/11), så snabba reaktioner krävs. Glenn kommer naturligtvis att fortsätta att hålla kontakten med den filippinska rugbyklubben så samarbetet slutar dock inte genom att han åker hem. Dela gärna vidare så att alla rugbyspelare, sponsorer och övriga rugbyvänner får chansen att hjälpa till.  Ingen summa är för liten och du vet att hjälpen når fram utan dröjsmål.

Publicerad i Okategoriserade