Öresundsturnering

I morse gav sig våra barn och ungdomslag till Hundested för årets sista spelomgång i Öresundsturneringen. Lycka till allihop !             På fredag den 11/10 är de Tacokväll för alla som hjälpte till på Trelleborg Rugby Festival. PRC bjuder på maten. Glöm inte att anmäla er senast på tisdag till Daniel på mail, ungdomsansvarig@pingvin.nu                                                                                                                                         Glöm inte heller att anmäla er till festen den 2 november. Alla damer och herrar som var med och tog SM-guld 2003 börjar med gemensam middag på Tre Lyktor och sen fortsätter vi till End of Season fest på klubben tillsammans med årets dam- och herrlag samt övriga Pingvinvänner. Anmälan till info@pingvin.nu senast 20/10.

 

Publicerad i Okategoriserade