Lagbilder genom tiderna

1964 lagbild 1   1987x -xx

2003_damer   2003_herrar

I Pingvins fotogalleri har vi nu samlat alla hyfsat ”officiella” lagbilder vi kan hitta – från 1962 – 2013.
Matchtröjornas färger har oftast varit svart och vitt, men mönster och ansiktsbehåring har skiftat kraftigt.

Flera av bilderna saknar däremot exakt datering och har fått filnamn såsom 196xx eller 200x. Vissa är troligtvis helt fel. Andra saknas kanske helt? Vi behöver nu alla medlemmars hjälp att identifiera vilket år dessa bilder är ifrån, samt att skicka in eventuella andra godbitar som finns därute. Så, ta er gärna en titt (och ibland ett skratt) åt gamla minnen och skicka info om alla felaktigheter till webmaster@pingvin.nu

OBS: Dessa lagbilder och många, många, många fler återfinns på CDn som åtföljde Jubileumsboken. För en blygsam summa kan boken och alla dessa bellbottom-festbilder, turneringsfoton, matchbilder och andra historiska hemskheter bli dina. Kontakta info@pingvin.nu för att lägga vantarna på just ditt exemplar av jubileumsboken och CDn.

Publicerad i Okategoriserade