USM i Vänersborg o Semifinal 2 i Stockholm

I eftermiddag drar alla våra ungdomslag till Vänersborg för att spela USM under den kommande helgen. Barn och ungdomsverksamheten har ökat i år och det är glädjande att ha så många barn, ungdomar samt deras härliga föräldrar aktiva inom klubben. PRC ställer upp med U9, U11, P15 och F17. Vi önskar alla spelare och tränare lycka till och hoppas på lite rapporter under helgen, men annars kan man själv gå in på http://www.cumap4.se/cuponweb/startpgm530.php?Cup=3693&Lang= där all information finns. 

Herrlaget åker imorgon upp till Stockholm för returmötet mot Stockholm Exiles i semifinal nr. 2. Tyvärr har man fått göra en del ändringar i laget, men laget som åker upp kommer att kämpa precis lika hårt som man gjorde på hemmaplan, där vårt unga herrlag som har många spännande år framför sig gjorde en bra insats i framförallt första halvleken. Lycka till imorgon killar !IMG_4132

Publicerad i Okategoriserade