Nu drar rugbyn igång igen !

På lördag spelar Pingvins herrar bortamatch mot Göteborg. Alla matcher är viktiga matcher nu, så herrlaget måste komma in i matchen direkt och köra fullt ut i 80 minuter. Vi önskar lycka till !

Damlaget åker till Scandinavian 7’s i Köpenhamn och spelar 7-manna rugby både lördag och söndag. Matchstart kl.12 på lördag. Sugen på att komma in och titta på damer, herrar och oldboys ? Löjtegårdsvej är adressen. Hoppa av i Tårnby om ni tar tåget.

Helgen 17-18 augusti är det dags för Trelleborgs stora internationella ungdomsturnering. Planeringen är inne i sitt slutskede (föräldrar och alla är engagerade)  och lista med uppgifter till dam och herrlagsspelare kommer ut snart. Som vanligt behöver vi ALLAS hjälp för att återigen göra en rolig turnering för framtidens rugbyspelare. 

 

Publicerad i Okategoriserade