Festivalfix!

Nu börjar det närma sig för Trelleborg Rugby Festival!

Nu ökar också tempot i de olika arbetsgrupperna och det händer mycket.

På Tisdag den 30/7 är det inventering och städning av övernattningslokalerna. Alla varmt välkomna att komma upp och hjälpa till att städa och fixa ta gärna med lite städprylar hemifrån såsom kvastar mm. Städning och inventering påbörjas kl 18:00!

Logistikgruppen har redan provrest tält mm och kommer nog snart att jaga in lite hjälp kring annat.

Om ni inte redan är i en arbetsgrupp eller bara känner för att hjälpa till så kontakta antingen Daniel eller Love via rugbyfestival@pingvin.nu eller prata med de ansvariga i de olika grupperna. grupperna kommer snart att komma ut med schemor mm där vi behöver hjälp till lite allt möjligt såsom grill, matbespisning, supportershop mm.

Men första steget är städning och fix på Tisdag 30/7 kl 18:00 samling på klubben!

Publicerad i Okategoriserade