PRC-Lugi

Trots överlägsna siffror var det en ganska rolig match att titta på. Många av killarna passade på att göra det där lilla extra som man bara kan göra i matcher såsom denna. Lugi bjöd trots slutresultatet 87-0 på ganska bra motstånd och i andra halvlek fick våra killar kämpa lite mer för att komma igenom. André Eriksson hade en riktigt bra dag för sina målsparkar där han nu bevisat att det ger utdelning att träna flitigt på kickarna,  11 av 13 gick in och då var flera stycken ganska långt ute på kanterna. Bra jobbat ! Dagens domare var Henrik Bjelkholm som gjorde en bra insats. Pingvins poänggörare idag blev: Alex Andersson 5, Hjalmar Edensten 5, Simon Johansson 5, Erik Sjöbeck 5, Oscar Larsson 10, André Eriksson 22, Erik Mårtensson 10, Sebastian Andersson 10 (varav ett straff försök), Jeremaia Tuitoga 5, Tobias Rörstam 5 och Kim Nilsson 5. IMG_3163

 

Publicerad i Herrar