Pingvins fotogalleri

Vi vill återigen slå ett slag för Pingvins fotogalleri.

I detta galleri återfinner ni aktuella bilder från Herrarnas, Damernas och Ungdomarnas matcher, träningsläger m.m.

Bilder läggs upp vid de tillfällen våra ”klubbfotografer” (ofta dedikerade tränare och spelare) eller andra villiga fotografer delar med sig av sina bilder till galleriet. Vi kan alltså inte garantera att bilder publiceras efter varje match. Men det finns ändå en hel del trevligt att titta på, bl.a. historiskt bak till år 2000.

EFTERLYSNING: Om det finns fler dedikerade föräldrar, kompisar eller liknande som älskar att fotografera matcher kan ni kontakta webmaster (webmaster@pingvin.nu) för att få en egen login till galleriet för att kunna ladda upp bilder på världens bästa sport.

Publicerad i Okategoriserade