Helgens rugby

Denna helgen blir det rugby för alla Pingvins lag. 

lördag spelar Pingvins herrlag seriematch mot Lugi i Lund kl.14.00.

*

söndag är det damernas tur på Pilevallen.

Första omgången av 10-manna serien startar, där följande lag kommer för att spela: GRF, VRK, Lugi, MRC och Pingvin.

Matcher från kl.10-16 ! Gratis inträde och grillen är igång. 

*

Våra barn och ungdomar åker till Danmark för att spela årets första Öresundsturnering i Köpenhamn på söndag. För första gången på flera år har vi nu egna lag från U8-U14 och ca 5 spelare i U16. Kom upp och titta på ungdomsträningen på onsdagar kl.17, då myllrar det av barn i alla åldrar. En härlig syn. Glenn, Jimmie, Roger, James, Daniel och Dave gör ett kanonjobb som barn och ungdomstränare och vi ser alla fram emot att se dessa barn och ungdomar utvecklas.

Publicerad i Okategoriserade