Hösten

Lite blandad uppdatering:

Pingvins herrlag förlorade semifinalen mot Enköping och nu till helgen spelas finalen mellan Sthl Exiles och Enköping. På damsidan går finalen mellan Göteborg och Enköping.

I helgen var våra ungdomar i Vänersborg och spelade USM. F17-tjejerna vann fyra av sina fem matcher och tog välförtjänt hem SM-guldet. U13-killarna vann sin grupp på lördagen, men blev snöpligt utslagna i semifinalen av MRC och slutade till slut som 4:a, vilket inte är dåligt bland 9 lag i klassen.

4 oktober arrangerar SRF regionsträff i Malmö där man kommer att diskutera rugbyns framtid. Vi är några från styrelsen som ska dit, men vem som helst i Pingvin som har åsikter och idéer om allt från seriespel till ungdomsrugby är välkomna att följa med. Kontakta någon i styrelsen eller maila till info@pingvin.nu

5-7 oktober åker U13, F17 och våra damer till Hamburg för att spela vänskapsmatcher mot St.Pauli RFC.

13 oktober spelas årets andra match mellan herrar över 30 mot herrar under 30 på Pilevallen.

20 oktober är det äntligen dags att fira PRCs 50 år med en hejdundrande jubileumsfest. Vi är nu över 100 anmälda, mer än någonsin tidigare och det finns plats för fler. Anmäl er till info@pingvin.nu eller meddela någon i styrelsen. Kontakta gärna gamla rugbykompisar för denna festen är till för ALLA som någon gång varit medlem i Pingvin mellan 1962-2012.

Publicerad i Okategoriserade