Kvartsfinalförlust och avslutad ungdomsturnering

Pingvins herrar lyckades dessvärre inte vinna över Stockholm Exiles II i den första av två kvartsfinaler. Det blev förlust med 8-14, men med lite mer vilja och lite mindre slarv så finns det chans att rätta till detta på lördag när returmatchen spelas i huvudstaden. Vi håller tummarna och önskar herrlaget lycka till !

Under helgen har även Trelleborg Rugby Festival genomförts i strålande sol och med temperaturer mellan 28-30 grader. Vi återkommer med resultaten, men kan konstatera att både vårt U13 killar och F17 tjejer (silver) har spelat och kämpat jättebra. Vi har även haft en spelare i U17 och fyra U-11 killar som gjort Pingvin stolta.
Tack till alla deltagare, föräldrar, tränare, herr och damlagsspelare, styrelsemedlemmar och alla andra som hjälpt till under helgen. Utan era insatser hade det inte blivit någon turnering.

Publicerad i Okategoriserade