Tour till Rostock och DM

Nu är det dags för en tour till, denna gången bär det av till rostock och det är bara en dag. Det är tänkt att vi ska åka morgonen lördagen den 28 april och tar båten hem på kvällen, så en skön dag med laget. Det blir en match och sen kanske en match i baren? Vem vet.
Vi behöver få in anmälningar så fort som möjligt så vi vet om vi har ett lag eller inte. Maila, ring, kom på träningen eller skicka ett brev bara ni meddelar om ni kan eller ni ska till Ullared!!

14/4 är det DM i Trelleborg så då ska vi visa var skåpet ska stå, vi ska visa att det unga laget pingvin kan spela rugby på en nivå de inte har sett sen 90-talet. Så kom på grästräningarna och visa att ni vill vara en del av det nya pingvin, kom och träna så vi kan träna och spela som ett lag.

Sen lördagen den 21/4 är det ”träningsläger” för first XV på pingvin, en dag till att forma vårt lag till något oslagbart, ett lag som ger allt för varandra. Detaljer runt träningslägret kommer snart men försök att ta ledigt från jobb, frun, barn och svärmor. Detta är bara en dag och se det som ett läge för att bli en bättre spelare och en bättre lagkamrat.

Så, här har ni en liten uppdatering på vad som händer denna månad.

Skönt att se att folket som tränar, tränar riktigt bra och ger allt alltid, det känns som det blir en bra säsong.
Fortsätt att dricka mjölk och träna som de monster ni är!!

Med vänlig hälsning,
Sebastian Andersson

Publicerad i Okategoriserade