Distrikts mästare

I lördags klockan 10:00 var de samling på klubben, hela first XV var där klockan 10:00 till och med slöbeck var i tid. Efter lite om och men så fick vi en match mot Helsingborg, så vi körde igång vår sterio och började tagga. Efter en lång uppvärmning ( detta för de lite äldre i vår lag) så var laget koncentrerat och redo att gå ut på plan. Helsingborg hade inte en chans, vi sprang över, runt och igen dom. Där var inte en ända som var särskilt trött efter matchen, men vi har kört sjukt mycket fitness i år och mer ska det bli.

Senare under dagen så var det bara en match mot Rumänien eller rättare sagt Malmö, detta var lite tuffare men inga problem för vi har vår ”lille” ytter som kan spring och springa. Tre försök blev det för albert, vilket litet djur han är. Så denna match vann vi också så distrikts mästare blev vi och det fötjänade vi att bli.

Nu fortsätter det hårda arbetet, fitness och mer gameplaning så ska lagen i norr se upp, för Pingvin är på väg!

Drick mer mjölk!

Med vänlig hälsning,
Sebastian Andersson

Publicerad i Okategoriserade