Södertälje-Pingvin

En plats i elitserien nästa år är nu helt klar. Matchen mot södertälje bjöd i stora drag inte på något skönspel direkt men det kan kvitta. En vinst är en vinst oavsett hur man genomfört matchen.

Vi tog kommandot redan i 4:e minuten med en 3 poängsledning som fort blev en 10 poängs ledning kort därefter. bussresan kändes i benen hela första halvlek, men ändå så var det pigga ben från Kedjan. Sebastian Andersson var nog piggast, bl.a med sina 2 break som ledde till 2 försök.

Klungan hade det tufft. Inte för att deras klunga var bättre utan för att vi fick inget till att stämma riktigt. och det var så hela matchen såg ut i stort sett. Siffrorna säger en sak men vi som spelade vet att 21 insläppta poäng är alldeles för mycket och de 46 gjorda poängen kom inte lätt. Södertälje såg till att vi fick slita hårt för dom.

Nu nalkas det en sista match mot Norrköping på lördag och vad kan man göra bättre än att avsluta med ett Toga-Party efter matchen för att fira seriesegern……..

Niklas Eriksson

Publicerad i Okategoriserade