Rugby VM i Pingvins TV soffa!

Äntligen är det dags för rugby VM igen!

Nu har alla medlemmar chansen att njuta av VM festen på rugbyklubben. Under hela rugbyVM kommer Pingvin att visa så många av matcherna som möjligt, i kombination med tävlingsaktiviteter, temakvällar, mat till självkostnadspris och de traditionella rugbydryckerna. På grund tidsskillnaden på 11 timmar mellan Nya Zeeland och Sverige kommer vissa matcher att visas LIVE på lördag- och söndagmorgnar, medan andra visas via ITV Player efter ordinarie matchtid.

Ett schema över vilka matcher som visas och när de visas finner ni på vår VM sida (se även RWC2011 bildlänken på vänstersidan) tillsammans med ett snyggt spelschema över VM grupperna och länkad information till färska nyheter från IRBs VM sida och andra nyhetssidor.

Så, damma av högerarmbågen och kom upp och stöd ditt favoritlag i VM!
Publicerad i VM 2011