VM i Nya Zealand – om en månad.

Den 9/9 drar VM igång med värdland – Nya Zealand v´s Tonga.

Vi har tänkt att hålla klubben öppen – 4 -5 gånger i veckan under hela VM för att visa matcher.

Matcherna är huvudsakligen på ITV och SC4 ( Wales ) – men det ser ut som det visas i Maori TV också ( som verka fungera här ).

Vi leta efter TV värdar – dvs folk som bli utbildat att starta tv och projektor, felsök när något händer, eller ringer, samt att hålla i jubileums TVkassa.

Just nu är det jag och Roger Brobeck som dela ansvar – är det andra som ta utmaningen ? Jag har skrivit namn redan i listan.

Vi har tänkt så här.

Troligtvis kommer vi att se matcherna i efterhand , med viss undantag – då kan vi själv bestämma när vi börja. En TV tablå sätts upp i klubbhuset så fort vi vet hur eftersändningar fungera.

Ett provisorisk lista finns här för första veckan.

Vi tar inträde – 20 kr som går direkt till 50 års jubileum fond – ni kommer att se en VM kartong. Det är match värdarnas uppgift att kolla att alla betala. Pengarna kommer i första hand att gå till Fiji kassan – dvs reskostnaderna att få Fiji spelarna att resa hit ( från europa alltså ).

Under matcherna ska vi har baren öppen och vi fundera på mat eller snacks. Mat bli enklast eftersom vi kan få det levererad , matchvärden ringa in beställningar – vi skaffa menyer.

Detta innebär att det blir en bar jour under dessa kvällar – Nicki och Johan komma att sätta upp en särskilt lista.

Ser fram emot trevliga matcher.

/Brian

Publicerad i VM 2011