Pingvin – Exiles B

Första mötet med exiles slutade med en förlust, och det var inget som vi mer ville än att slå det enda lag som besegrat oss i år. En tajt och jämn match var vi beredda på, men kanske inte att det skulle avgöras de sista minuterna. Exiles kom ner med ett starkt B-lag och vi fick verkligen kämpa för varje meter på plan.

Ett starkt och taggat Pingvin kunde pressa på ganska bra de första 10 minuterna för att sedan tappa strukturen lite. Vi stressade för mycket och tog felaktiga beslut vilket resulterade att Exiles så småningom tog ledningen.Dock så rättade vi till misstagen i andra halvlek och spelade upp oss. Långt inne satt segern, men vi tog den i sista minuterna av matchen.

Segern i lördags innebär delad ledning med en match mindre spelad. Elitserien närmar sig men det finns 3 tuffa matcher kvar att spela.

Niklas Eriksson

Publicerad i Okategoriserade