Pingvin – södertälje

En match som vi skulle ha avslutat de första 20 min tog oss hela 70 minuter.
Ett enkelt försök i de inledande minuterna fick oss att släppa koncentrationen och det kunde blivit ett dyrt misstag. 7 poäng och ett avslappnat pingvin fick kämpa hårt för att inte ligga under i halvlek. När det bara återstod minuten av första halvlek hade Södertälje både reducerat och gått om i poängställningen. En straff nära 22 som Alex enkelt sparkade över fick oss att gå till halvtid med knapp ledning 15-14.
Andra halvlek började bra och vi ökade vår ledning med 14 snabba poäng. Det var stundtals bra spel från bägge lagen men vi hade det svårt både med ställklungerna och inkasten. Ordet Hawaii-spel kan sammanfatta pingvins insatts, men vi kan mycket bättre än så här. Det bästa med matchen var att resultatet blev 37-19 och vi har spelat vår 7:e match utan att förlora.

/ Niklas Eriksson

Publicerad i Herrar