Öresundsturnering omgång 2

Idag har vi varit med ungdomslagen i Hundested och spelat andra omgången av Öresundsturneringen. Vi hade killar och tjejer från 7-15 år som spelade och hade skoj. De allra minsta spelade match för andra gången i sina liv och kämpade på bra och lärde sig säkert ett och annat. Vi hade också ett par i U13 som inte heller spelat så länge men som gjorde bra ifrån sig och övriga som spelat lite längre lyckades idag att göra fler försök än vad vi gjort med detta laget tidigare mot tex Malmö och CSR/Exiles och för många börjar även tacklingarna sitta som de ska. Några tjejer och killar spelade tillsammans med CSR/Exiles i U15 serien och gav sitt bästa i de matcherna. Det är kul att se att alla utvecklas och har skoj med sin rugby. Bilder från Albins pappa Niklas kommer snart upp här.

Publicerad i U11, U13, U15, Ungdom