DM och invigning av den renoverade klubblokalen

Lördagen den 16 april är det DM i Trelleborg för både damer och herrar.

Direkt i anslutning till DM kommer den nyrenoverade klubblokalen att ”återinvigas”. Förutom en ansiktslyftning i form av nytt golv och nya färger har det även tillkommit ny inredning, nytt kök och nya underhållningsmöjligheter. Det nya, unga A-laget, styrelsen och andra eldsjälar har tillsammans med flera sponsorer med ett stort hjärta för Pingvin slitit hårt under vintern för att göra om klubben till en plats nästa generation rugbyspelare kan trivas på.

Vi hoppas alla medlemmar – aktiva som passiva – kommer uppskatta detta ansiktslyft och kommer förbi för en öl samt för att i vanlig ordning klaga på målarmissarna, snickartabbarna, domarna och matchkvaliteten.

Varmt välkomna!

/James och Nicki
Publicerad i DM