Slitstarka vidare på walk-over

Det var en oväntat tuff uppladning inför tafsligans 4:e omgång. Efter fula tafsningar och skadade spelare var favoritlaget taggat. Slitstarka var i sådan skräckinjagande toppform att de andra lagen inte förmådde ta sig an uppgiften att förlora mot dem.
Med endast 7 man i laget var Slitstarka ändå 300% bättre (och fler) än vissa av de andra lagen som fick lämna walk-over hellre än att få stryk.
Internationella Touchkommittéen undersöker nu möjligheten att ge hela mästerskapstiteln direkt till Slitstarka eller helt enkelt låta 4:e omgången av Pingvin Touch League spelas om nästa helg.
Dom yngre spelarna klarar helt enkelt inte trycket,” hade f.d. yttern Niklas Bringzén sagt om han varit på plats. ”Dom dricker rent för lite mjölk och vågar inte spela på söndagar. Med så tunn uppslutning i de lite sämre lagen, finns det nog inget hopp för dem. Annat virke var det i folk på min tid.”

Publicerad i Touch League