5:e Tafsligeomgången

Nu saknas något här på hemsidan……ingen kan ersätta Jamies roliga kommentarer och jag tänker inte ens försöka, men en liten allmän information om 5:e Tafsligeomgången krävs dock även om Jamie inte fanns på plats denna söndag.
Trots full storm på Köpinges konstgräsplan var vi återigen ca 20 personer, blandat damer, juniorer, herrar och oldies som dök upp för att spela touchligan. Fördelningen mellan de olika lagen var dock kraftigt varierande och flera av lagkaptenerna saknades, så det blev istället lite extra träning inför nästa omgång genom att vi delade upp oss i två lag och spelade i lite mer än en timme med Tom som allsmäktig domare.
Några nya spelare hade igen dykt upp, det är överraskningar varje vecka, och denna gången hade det svarta laget lyckats smyga in en holländare med Barbarianserfarenhet, Tim Schumacher, som var på plats för att försök kvala in i Pingvins Påskturneringslag. Det svarta laget lyckades också vinna knappt, trots att
snabbe Alfred Meitmann i det färgade laget gjorde sitt yttersta genom att springa alldeles för snabbt igenom det svarta lagets luckor som dessvärre dök upp emellanåt. Det blev i alla fall återigen en rolig touchrugbysöndag och för er som inte testat än finns bara en sak att säga: Gör det !!!!

Publicerad i Okategoriserade