Pille Products råkade vinna Tafsligans 3:e omgång

Tredje omgången av Pingvins Tafsliga slutade återigen märkligt. Det vill säga Slitstarka sopade inte mattan med alla som förväntat.
Med idel otur (vilar en förbannelse över laget?) och rent för snabba småglin i de andra lagen ser säsongen ut att bjuda mer motstånd än väntat för de mer rutinerade spelaren i Slitstarka. Slitstarka inledde med en överväldigande och förudmjukande 20-0 vinst mot The Flying Whales, men tog sedan rättmäktigt ut segern i förskott och förlorade med 0-5 mot Golden Nuggets och 0-5 mot Pille Products. Det bör även tilläggas att The Golden Nuggets satte in sina fulaste spelare och skadade fult och fegt Slitstarkas lovande nyförväv Michelle Andersson.

Pille Produkter hade fenomenal tur och lyckas nätt och jämt vinna över Golden Nuggets med 20-0. De fortsatte sedan – trots uppenbara problem i laget – att vinna sina övriga matcher med 10-0 mot The Flying Whales och 5-0 mot Slitstarka (matchen håller på att överklagas). The Flying Whales skröt mycket men vann som vanligt bara en match 5-0 mot Golden Nuggets. De övriga matcherna fick de se sig slagna av de snyggare Slitstarka och de lömskare Pille Products. Golden Nuggets trivs bra i seribotten och ville inte direkt ändra sitt läge. De vann dock över Slitstarka efter mycket fult spel och höga touchar.

Slitstarka slickar nu sina sår och vakar vid Michelles sjuksäng inför nästa omgång. De frågar sig även ”Var är vår kapten, nu när vi behöver honom som bäst?” Kommer Ercan att dyka upp med käp och svärd till nästa omgång?
Spelande ordförande Per Sjöbeck var inte på plats, men skulle säkert sagt ”Domarna var bättre och snyggare denna gången, men Slitstarka tog tyvärr ut segern i förskott.”
Pille Products ligger nu orättmäktigt i toppen av serietabellen.

Mer info, lagindelning, serietabell m.m. finns under Snabblänken till höger.

Publicerad i Touch League